Барометр Називали українською к*рвою і прославляли путіна: у Польщі напали на українку з трьома дітьми

Називали українською к*рвою і прославляли путіна: у Польщі напали на українку з трьома дітьми

Просмотров: 566
15 Липня 2023, 14:20

У місті Ополе п’яні поляки напали на 45-річну українку із трьома дітьми 8, 10 та 13 років.

Інцидент стався ще 6 липня на автобусній зупинці Wiosenna-Prószkowska, повідомляє місцеве видання  Nowa Trybuna Opolska.

Чоловік із жінкою віком 25-27 років почули, як мати розмовляла зі своїми дітьми українською. Пара підійшла і почала ображати наших співгромадян. Поляки поводилися агресивно і не давали українцям пройти додому, перегородивши дорогу.

«Хіба ви українці», «Путін вас роз***», «Ви приїхали сюди за програмою «Сім’я 500+», «Ку*ва українська», – кричали вони.

Потім нападники штовхнули українку та пішли до магазину за горілкою.

Тоді жінка викликала поліцію та сіла разом із дітьми на зупинці, щоб дочекатися правоохоронців. Агресивно налаштована пара тим часом вийшла з магазину і чоловік показав українцям середній палець перед тим, як сісти в автобус. Крім того, він крикнув «Слава Путіну» та «До біса Україні».

Про інцидент вже поінформували прокуратуру. Наразі нападників шукають правоохоронці, їм загрожує до трьох років позбавлення волі за образу за національною ознакою.

«Мені подобається Ополе, тому що люди тут добрі та доброзичливі. Ця доброзичливість ще більше зросла після того, як Росія вторглася в Україну. Я багато разів чула від людей слова підтримки України. Я вперше зустрілася з такою агресією, яка торкнулася моєї родини кілька днів тому», – сказала потерпіла.

Жінку звуть Надія, вона родом із Тернополя і вже 20 років приїжджає до Польщі працювати прибиральницею. Діти жінки приїхали до Ополе під час канікул, щоб відвідати матір.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]