Барометр Україна досягла тактичних успіхів у районі Бахмута – ISW

Україна досягла тактичних успіхів у районі Бахмута – ISW

Просмотров: 401
8 Липня 2023, 10:53

Українські війська досягли тактично значних успіхів у районі Бахмута та продовжили контрнаступальні операції щонайменше на трьох інших ділянках фронту 7 липня, йдеться у щоденному звіті Інституту вивчення війни.

Україна досягла тактичних успіхів у районі Бахмута – ISW

В інституті повідомили, що геолокаційні дані, опубліковані 6 липня, вказують на те, що українські сили досягли тактично значних успіхів поблизу Ягідного (2 км на північ від Бахмуту).

Аналітики ISW також нагадали, що Генштаб ЗСУ повідомив, що українські сили провели наступальні операції на північ і південь від Бахмута, а командувач Сухопутних військ України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що українські війська встановили контроль над раніше втраченими позиціями в районі Бахмута.

Крім того, йдеться у звіті інституту, представник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що українські сили досягли часткового успіху в районі Клещеївки (7 км на південний захід від Бахмута), а також продовжують наступальні операції на заході Запорізької області та вздовж адміністративного кордону між Запорізькою та Донецькою областями.

Зазначається, що Міністерство оборони Росії та інші російські джерела стверджували, що українські сили проводили наступальні операції вздовж кордону Харківської та Луганської областей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]