Барометр Внаслідок нічного удару по Львову загинула сім’я українського журналіста: про кого йдеться (фото,відео)

Внаслідок нічного удару по Львову загинула сім’я українського журналіста: про кого йдеться (фото,відео)

Просмотров: 556
6 Липня 2023, 11:52

Вночі 6 липня Росія вдарила ракетами по цивільній інфраструктурі Львова. Наразі відомо про 37 постраждалих і чотирьох загиблих, серед яких і сім’я львівського журналіста з медіа “Варта” Володимира Садового.

Про це повідомив співробітник Володимира Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні вночі моск*льські нелюди забрали життя людини, яка працювала пліч-о-пліч у нашому медіаресурсі varta1.com.ua. Не стало Анастасії Сенів та її мами Мирослави Садової. Вони сім’я нашого вартового Володимира Садового – рідна сестра та мама!” – пише Зінкевич.

За його словами, ворожа ракета влучила прямо в будинок, в якому мешкали загиблі.

“Це трагедія для усіх нас, для кожного львів’янина, бо це вкотре нам підтвердило: немає нічого святого в ворога! Людське життя для них нічого не варте. А те, що ми живемо у Львові, не означає, що ми живемо в безпеці, бо війна тут і зараз. Ми маємо всі працювати зараз не для збагачення власної кишені, а задля того, аби перемогти ворога, покарати”, – закликав читачів колега журналіста.

Як допомогти родині загиблих

Журналіст Володимир Садовий також втратив житло та все, що там було. Тому всі охочі можуть долучитися до допомоги постраждалим за реквізитами:

  • 5168 7422 4444 0867 – ПриватБанк
  • 5375 4114 0970 7481 – Моно Банк

Що відомо про удар по Львову

Росія атакувала Львів 10 ракетами типу “Калібр”, сім з яких вдалося збити українським силам ППО. Найбільше пошкоджень зазнала саме соціальна інфраструктура.

Наразі відомо про 37 постраждалих і чотирьох загиблих. На місці трагедії працюють рятувальні служби та намагаються дістати людей з-під завалів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]