Барометр З 1 липня «Укрпошта» підвищує тарифи

З 1 липня «Укрпошта» підвищує тарифи

Просмотров: 509
30 Червня 2023, 17:50

З 1 липня «Укрпошта» перегляне вартість відправлень Україною та за її межами.

Про це повідомляє прес-служба “Укрпошти”.

Згідно з новими тарифами, вартість доставки відправлень «Укрпошта Експрес» збільшиться в середньому на 10 грн. для пересилання в межах однієї області та на 8 грн. для пересилання в межах усієї країни.

Крім того, з 1 липня діятимуть нові тарифи на послуги Укрпошта Стандарт, де середнє підвищення становить 7 грн. на доставку Україною, а в межах окремої області – 10 грн. Слід зазначити, що клієнти оплачують лише фактичну вагу відправлення, не переплачуючи за «повітря». Наприклад, раніше вартість доставки відправлення вагою до 1 кг у межах України становила 35 грн., а після перегляду тарифів вона збільшиться до 42 грн. А доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 70 грн, порівняно з попередніми 60 грн – до перегляду тарифів.

Також введено зміни для інших послуг. На 5 грн збільшиться вартість послуги «Укрпошта Документи» та вартість кур’єрської доставки.

Для корпоративних клієнтів «Укрпошти» продовжує діяти гнучка система знижок.

Починаючи з 1 липня, також будуть внесені зміни у вартість на доставку «дрібних рекомендованих пакетів» у всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів.
Це перший перегляд цін на міжнародну доставку, що обумовлений зовнішніми факторами. Проте «Укрпошта» готувалася до таких можливих змін, і починаючи з 1 квітня надає послугу пріоритетної доставки дрібні пакети Prime до 70 ключових країн світу. Використання цієї нової послуги дає можливість клієнту отримати нижчий тариф до 18%.

«Навіть після перегляду вартості тарифи «Укрпошти» залишаються доступними та нижчими порівняно з конкурентами на 20-30%», – сказано в повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]