Барометр До відома мешканців Южноукраїнської громади (відео)

До відома мешканців Южноукраїнської громади (відео)

Просмотров: 1424
14 Червня 2023, 16:03

В Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська запроваджено нову послугу. Відтепер тут можна здійснити заміну посвідчення водія у зв’язку із закінченням терміну його дії, псуванням чи пошкодженням, зміною прізвища (імені) та ін. , а з часом і реєстрації нових транспортних засобів без відвідування сервісних центрів, що дуже зручно для місцевого чи проживаючого поблизу населення.

На відкриття послуги до Южноукраїнська завітав начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС України в Миколаївській області Генадій Погорєлов, який поспілкувався з заступницею міського голови Марією Дроздовою та працівниками ЦНАПу.

Нагадаємо, що ЦНАПом надається ряд важливих послуг, найбільш інтегрованими серед яких є: оформлення паспорту громадянина України, видача витягів з Реєстру територіальної громади, адміністративні послуги соціального характеру, реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання, послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно, а також послуги в земельній сфері та інші.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]