Барометр После «изгнания» Кокол из школы, Квасневский в панике обратился за помощью к губернатору

После «изгнания» Кокол из школы, Квасневский в панике обратился за помощью к губернатору

Просмотров: 71
23 Січня 2016, 15:27

В редакцию «Барометра» прислали копию письма, адресованного губернатору Николаевской области Вадиму Мерикову, в котором «подписанты» жалуются на Виктора Пароконного, а так же на депутатов от «Батькивщины» и «Блока Петра Порошенко» Сергея Горностая и Эрика Григоряна.

Как отмечается в сообщении, обращение к Вадиму Мерикову подписали депутаты Южноукраинского городского совета от партии «Наш край» Евгений Квасневский, Олеся Шевчук, Фёдор Татьков и Анатолий Козявкин.

– «Автором текста является коммунист Юрий Телятник, корректировщиком Ольга Овчаренко, а направлял документ в ОГА Фёдор Татьков», – говорится в сообщении.

Избрание Виктора Пароконного на пост мэра Южноукраинска депутаты «Нашего края» считают угрозой дестабилизации социально-экономической ситуации в городе.

– «Звертаються до вас депутати Южноукраїнської міської ради у зв’язку з загрозами дестабілізації соціально-економічної ситуації в місті, що виникли з приходом до влади Южноукраїнського міського голови Пароконного В.К.», – идёт речь в письме.

Очевидно, ячейка партии «Наш край», в которую входят бывшие депутаты Партии Регионов Квасневский, Кокол, Заворотний, а так же члены Татьков, Синегрибова, Охримчук, Овчаренко, адвокат Семёнова и другие, всерьёз обеспокоена потерей поста директора школы № 3 Еленой Кокол, погоревшей на сауне.

Кроме того, у авторов обращения вызывает тревогу инициатива депутатов от «Едности» и «Батькивщины» заручиться поддержкой горожан и ставить вопрос о соответствии должности других руководителей учреждений и ведомств.

– «Насправді ж, підписи допоможуть не знизити тарифи, а «…дозволять нам, депутатам міської ради та і міському голові, через відповідні рішення міської ради ставити питання про відповідність «високих керівників», які не бажають чути своє місто». Насправді, маємо цинічну та зухвалу спробу міського голови, через фейкову «місцеву ініціативу», через такі ж фейкові громадські організації як «Люстраційний проспект» та рух «За краще майбутнє поборемось» легалізувати свої не зовсім порядні плани», – говорится в обращении «Нашего края».

Напомним, как сообщалось ранее, Южноукраинск ждёт экологическая катастрофа, рост тарифов, проблемы медицины и образования, а депутаты вышли к людям за поддержкой.

Так же, подписанты, среди которых два работника ОП ЮУ АЭС Квасневский и Татьков, считают, что поднятый вопрос «Батькивщиной» и «Еднистью» об аварийности участка на дюкер-переходе через Ташлыкское водохранилище, поднимать нельзя, поскольку он вызовет панику и подозрение деятельности НАЭК «Энергоатом».

– «Посіяти недовіру, підозру та паніку щодо діяльності НАЕК «Енергоатом» через «аварійний дюкер-перехід», інші «аварійні ділянки роботи АЕС», довіри до якої не має сама нова влада міста та вимагає «міжнародну експертизу» цих функцій», – идёт речь в обращении на губернатора.

Внимательно ознакомившись с текстом письма на председателя ОГА Вадима Мерикова, обращает на себя внимание тот факт, что подписанты умолчали о составляющей тарифа на тепловую энергию, которую формирует и предоставляет в НКРКП для утверждения именно ЮУ АЭС.

Озабоченные активностью Виктора Пароконного в должности мэра Южноукраинска, Квасневский и три его «депутата», рассчитывают на понимание губернатора и содействие сохранению стабильности.

– «Остання їх ініціатива «щодо чергової місцевої ініціативи» можна було б проігнорувати, якби мова йшла на про Южноукраїнськ, не про місто-супутник АЕС, не про місто де розташований режимний об’єкт. Розраховуємо на ваше розуміння та сприяння збереженню стабільності в Южно- українську», – говорится в документе.

Редакция «Барометра» обращается к председателю Николаевской областной государственной администрации Вадиму Мерикову с просьбой подтвердить либо опровергнуть наличие данного документа.

Кроме того, редакция «Барометра» готова опубликовать мнение губернатора по данного письму, учитывая общественный резонанс в Южноукраинске, связанный с пожаром в общеобразовательной школе №3, директором которой являлась Елена Кокол, а так же аварийности на участке дюкер-перехода.

Напомним, как сообщалось ранее, директор южноукраинской школы №3 Елена Кокол подлежит увольнению по результатам служебного расследования пожара в сауне.

Приводим полный текст обращения депутатов от «Нашего края» к губернатору:

Голові Миколаївської обласної державної адміністрації Мерікову В.І. 
                                  Шановний  Вадиме Івановичу!
 
        Звертаються до вас депутати Южноукраїнської міської ради у зв’язку з загрозами  дестабілізації соціально-економічної ситуації в місті, що виникли з приходом до влади Южноукраїнського міського голови Пароконного В.К.
      Уміло використавши різке погіршання рівня життя населення, вигравши вибори на  популістичних  гаслах, «команда» міського голови і так званої партії «Єдність» разом з  новими для міста «моральними авторитетами», такими як Сергій Горностай та Ерік Григорян,  має сьогодні сталу більшість в Южноукраїнській міській раді.  Здавалось би, люди обрали – працюйте. Створені депутатські комісії, обрано секретаря ради , сформо-вано виконком та інститут заступників міського голови. Що ще?
      Але замість того, щоб писати програми розвитку міста,  готувати та вносити  проекти рішень ради,  виконувати інші свої депутатські обов’язки,  передбачені законами про місцеве самоврядування та про статус депутатів місцевих рад,- депутати від більшості створюють оргкомітет РУХУ «За краще майбутнє поборемось»  та  виходять на вулиці міста прямо «на Василя», щоб зібрати підписи за свою петицію до самих себе.
       Що ж вимагає сам від себе Віктор Пароконний ( а ми переконані що саме він є автором цього документу, який видається за місцеву ініціативу),   в чому просить підтримки від людей  в   самий розпал  «веселих свят»?  (Повний текст звернення оргкомітету Руху «За краще життя» додаємо.)
       Людям кажуть –  підпишіться проти підвищення тарифів. Вони й підписують. Не читаючи.
       Насправді ж,  підписи допоможуть не знизити тарифи, а «…дозволять нам,депутатам міської ради та і міському голові, через відповідні рішення міської ради ставити питання про відповідність «високих керівників», які не бажають чути своє місто».
 
      Насправді, маємо цинічну та  зухвалу спробу міського голови, через фейкову «місцеву ініціативу», через такі ж фейкові громадські організації  як «Люстраційний проспект» та рух «За краще майбутнє поборемось» легалізувати свої не зовсім порядні плани.
 
                       На прохання «трудящих» хочуть:
 
Змінити неугодних керівників комунальних установ, аж до директорів шкіл;
Посварити громаду  міста та Уряд щодо «проблемної в її керівництві медико-санітарної частини»;
Ліквідувати краще в області житлово-комунальне підприємство КП «ЖЕО», посилаючись на закон «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку», віддавши послуги в руки приватних компаній.
Посварити громаду та керівництво атомної станції через тарифи на воду та тепло.
Посіяти недовіру, підозру  та паніку щодо  діяльності НАЕК «Енергоатом» через «аварійний дюкер-перехід», інші «аварійні ділянки роботи АЕС»,  довіри до якої не має сама нова влада міста та вимагає «міжнародну експертизу» цих функцій.
 
    Ми розуміємо, що проблеми міста Южноукраїнська, це проблема самої громади міста. Ми віримо, що в місті достатньо здорових та адекватних людей, здатних навести лад в своєму домі. Разом з тим, закликаємо вас до особливої уваги та пильності щодо діяльності міського голови та органів місцевого самоврядування міста Южноукраїн-ська сьогодні.
 
     Остання їх ініціатива «щодо чергової місцевої ініціативи» можна було б проігно-рувати, якби мова йшла на про Южноукраїнськ, не про місто-супутник АЕС, не про місто де розташований режимний об’єкт.
     Розраховуємо на ваше  розуміння та сприяння збереженню стабільності в Южно-українську.
 
  З повагою депутати Южноукраїнської міської ради.


Напомним, как сообщалось ранее, экс мэру Квасневскому объявлено подозрение в совершении преступления в расхищении бюджетных средств на сумму 24 миллиона гривен.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]