Барометр У Міноборони рф відзвітували про “успіхи” атаки на Кривий Ріг: цинізм не має меж

У Міноборони рф відзвітували про “успіхи” атаки на Кривий Ріг: цинізм не має меж

Просмотров: 245
13 Червня 2023, 16:07

Окупанти “досягнули мети удару”.

У російському Міноборони цинічно прокоментували ракетний удар, якого вночі проти вівторка, 13 червня, завдали по Кривому Рогу Дніпропетровської області. 

У зведенні міністерства відзвітували про “успіхи”, повідомили російські засоби масової пропаганди.

Міноборони країни-агресорки наголошує, що “всі призначені об’єкти вражені і мета удару досягнута”.

“Сьогодні вночі Повітряно-космічні сили Росії завдали групових ударів високоточною зброєю великої дальності повітряного базування по місцях зосередження оперативних резервів Збройних сил України а також складу боєприпасів і озброєння іноземного виробництва”, – сказано у зведенні.

Ракетний удар по Кривому Рогу 

Вночі проти вівторка під час повітряної тривоги в місті пролунали вибухи. Окупанти поцілили по житловому сектору. Зокрема, влучили у житлову п’ятиповерхівку. Також було пошкоджено склади підприємства та автомобілі.

За словами очільника міської військової адміністрації Олександра Вілкула, окупанти випустили по місту шість ракет. Віжомо про “п’ять місць уражень”.

Внаслідок атаки по місту загинуло 11 мирних мешканців – це і жителі п’ятиповерхівки, і працівники складу приватного підприємства. Рятувальні роботи завершилися. 

Постраждало 25 осіб. В одній з міській лікарень повідомили, що потерпілі, які до них потрапили, мають мінно-вибухові травми та опіки. Двоє пацієнтів у вкрай тяжкому стані.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]