Барометр Южноукраїнські спортсмени вибороли золото та бронзу на Меморіальному турнірі м.Тячів

Южноукраїнські спортсмени вибороли золото та бронзу на Меморіальному турнірі м.Тячів

Просмотров: 335
12 Червня 2023, 13:51

03-04.06.2023 у м. Тячів Закарпатської області відбувся Меморіальний турнір з боротьби греко-римської, присвячений Заслуженому працівнику фізичної культури та спорту, почесному громадянину міста Тячів Болдижару Йосипу Юрійовичу.

З метою вшанувати пам’ять Йосипа Юрійовича участь у змагання взяли 29 команд майже зі всіх куточків України загальною чисельністю 350 спортсменів.

Южноукраїнські борці греко-римського стилю також прийняли участь у такому найважливішому для виховання молодого покоління заході, розуміючи, що той, хто не пам’ятає свого минулого, не має майбутнього.

Додому повернулися з 3 завойованими медалями: однією золотою та двома бронзовими нагородами.

Чемпіоном турніру став Величко Владислав (в.к. до 52 кг, 2009 р.н.). Бронзові нагороди вибороли Мутовкін Данило (в.к. до 35 кг, 2012 р.н.) та Юркевич Назар (в.к. до 29 кг, 2014 р.н.)

Дякуємо організаторам змагань за організацію турніру на найвищому рівні!

Дякуємо батькам наших вихованців за всебічну підтримку та за їх стовідсоткову довіру тренерсько-викладацькому складу щодо виховання своїх дітей !

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]