Барометр У Вознесенську поліцейські затримали пʼяного автовикрадача

У Вознесенську поліцейські затримали пʼяного автовикрадача

Просмотров: 299
9 Червня 2023, 12:24

Вдень, 6 червня, до Вознесенського райуправління поліції звернувся 51-річний чоловік, який розповів, що викрали його автомобільFord Transit синього кольору, який він залишив біля магазину в Вознесенську. Зі слів заявника, до викрадення авто міг бути причетний його співробітник.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Миколаївській області.

Отримавши орієнтування на авто та чоловіка, який міг скоїти злочин, правоохоронці розпочали пошуки. Вже за декілька годин вони встановили місце перебування викраденого автомобіля і самого викрадача.

Як з’ясували співробітники поліції, зловмисник, перебуваючи в стані сп’яніння, вирішив покататись та викрав автомобіль. 61-річного чоловіка поліцейські затримали, коли той їздив в одному із мікрорайонів міста.

Нині правоохоронці повернули автомобіль власнику.

Слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Найближчим часом у суді підозрюваному оберуть запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]