Барометр Біля Бахмута українські захисники 3-ї штурмової відкинули ворога на 1,2 км вглиб фронту

Біля Бахмута українські захисники 3-ї штурмової відкинули ворога на 1,2 км вглиб фронту

Просмотров: 301
8 Червня 2023, 15:31

За останню добу довкола Бахмута воїни 3-ї штурмової бригади відкинули російських загарбників з територій обсягом 1,8 км вздовж фронтової лінії, та на 1,2 км у глибину фронту. Внаслідок наступальних дій українських військових ворог зазнав великих втрат.

Про це повідомила Третя окрема штурмова бригада, пише Рубрика.

“За останню добу Третя штурмова бригада відкинула ворога з територій обсягом 1.8 км вздовж фронтової лінії, та на 1.2 км у глибину фронту.

Внаслідок наступальних дій 2-го штурмового батальйону, значних втрат зазнали підрозділи 57-ї бригади рф та загони тюремників “шторм z”: близько 30 “двохсотих”; та 40 “трьохсотих” росіян”, – йдеться у повідомленні.

Також українські бійці ліквідували склади з російським БК, техніку, зокрема ББМ, танки та артилерію противника.

Військові відзначають, що сили ворога майже повністю відкинули за канал, де ще нещодавно були розташовані позиції окупантів.

“Сили ворога майже повністю відкинуто за канал, де ще нещодавно були розташовані позиції окупантів. Просуваємося далі!”, – йдеться в повідомленні.

Довідка

5 червня у Міноборони повідомили, що на Бахмутському напрямку українська армія рухається широким фронтом і має успіх.

Раніше командувач сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський показав, як танки ЗСУ рознесли посадку з окупантами на Бахмутському напрямку. Відповідне відео з роботою 3 ОШБр з’явилося в Telegram-каналі командувача.

Президент Володимир Зеленський, дякуючи 3-ій ошб та 57-ій омб, натякнув, що українські захисники просунулись уперед на Бахмутському напрямку.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]