Барометр “Ми не визнаємо квазі-референдум 2014 року” – Легіон “Свобода России” звернувся до кримчан. Легіон закликав повернути Україні те, що їй належить по праву. 

“Ми не визнаємо квазі-референдум 2014 року” – Легіон “Свобода России” звернувся до кримчан. Легіон закликав повернути Україні те, що їй належить по праву. 

Просмотров: 195
7 Червня 2023, 18:00

Легіон “Свобода России” звернувся із закликом про допомогу до жителів окупованого Криму.

У своєму Telegram-каналі ЛСР закликав повернути Україні те, що її по праву.

“Ми не визнаємо квазіреферендум 2014 року та злочинну інтервенцію військ РФ на півострів. Легіон вважає справою обов’язку повернути Україні те, що її по праву, щоб мати можливість із чистою совістю будувати нову Росію. Ми потребуємо вашої підтримки, щоб наблизитись до нашої спільної перемоги”, – йдеться у повідомлені РСЛ.

Легіон також попросив ділитися, у кого є можливість, місцем розташування окупаційних військ, місцями проживання керівного складу РФ, пересування військової техніки тощо. Також просять надсилати на пошту дані місцевих колабораціоністів, які перейшли на бік ворога та осіб, які “співчують” окупантам, а також іншим прихильникам окупаційної влади.

Нагадуємо, зранку 1 червня партизанські загони вдруге за останні десять днів атакували Бєлгородську область Росії. Як зазначають аналітики розвідки Великої Британії, російські військові та внутрішні війська, ймовірно, досягли швидшого успіху у стримуванні цього рейду, ніж попереднього, але перед командуванням стоїть дилема: чи посилювати оборону в прикордонних регіонах Росії, чи зміцнювати свої позиції в окупованій Україні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]