Барометр Заклади освіти Южноукраїнської громади відсвяткували останній дзвоник

Заклади освіти Южноукраїнської громади відсвяткували останній дзвоник

Просмотров: 413
1 Червня 2023, 08:24

Зранку 31 травня в громаді було чутно музику та дитячий сміх: в закладах освіти пролунав останній в нинішньому навчальному році дзвінок. У 2022-му заради безпеки такі заходи не проводились.

Представники органів місцевого самоврядування, які прийшли в кожен ліцей та гімназію громади, привітали всіх причетних до освітнього процесу зі святом. Лунали слова вдячності дітям – за успішне навчання в складних умовах, вчителям та очільникам закладів – за героїчний труд в такі нелегкі часи, а особливо – за волонтерську діяльність заради допомоги ЗСУ, до якої долучились і дорослі, і діти.

Особливу увагу в цей день приділяли учням одинадцятих класів, яким найближчого часу належить зробити важливий крок у доросле життя. Зі шкільними друзями, вчителям, коридорами вони розлучалися з сумом та, інколи, зі сльозами на очах. В традиційному танці випускники громади продемонстрували свої творчі здібності та висловили теплі емоції до своїх альма матер.

І ось він, останній дзвоник. Попереду у учнів громади – довгоочікувані літні канікули, а у випускників – самостійне життя із знаннями та навичками, які отримані від вчителів. В добру путь та мирного неба, школярі!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]