Барометр На заправках у Миколаївській області продавали «палене» паливо

На заправках у Миколаївській області продавали «палене» паливо

Просмотров: 314
30 Травня 2023, 17:39

Правоохоронці провели масштабну роботу з виявлення та документування нелегального виробництва, перевезення та збуту підакцизних товарів. Саме під час таких заходів було викрито “схему” реалізації низькоякісного палива в Миколаївській області.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

Збували неякісну підакцизну продукцію через мережу АЗС – миколаївські слідчі поліції оголосили підозру організатору злочинного угруповання виробників палива

Внаслідок низки проведених санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили понад 60 тонн нафтопродуктів.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що до її організації причетний директор мережі автозаправних станцій. За допомогою спільників чоловік здійснював виробництво, перевезення та збут низькоякісних нафтопродуктів.

«29 травня на підставі зібраних доказів слідчі за погодженням з обласною прокуратурою організатору протиправної діяльності – директору мережі АЗС повідомили про підозру за ч.1 ст. 204 КК України – незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів», – зазначив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]