Барометр Через удар по Дніпру 16 людей поранено, четверо пропали безвісти

Через удар по Дніпру 16 людей поранено, четверо пропали безвісти

Просмотров: 327
26 Травня 2023, 13:27

Російські окупанти вдалися до ракетного обстрілу Дніпра в п’ятницю, 26 травня. Внаслідок атаки є загиблий та багато постраждалих.

Через удар по Дніпру 16 людей поранено, четверо пропали безвісти

Загарбники направили ворожі ракети по будівлі поліклініки та ветеринарної клініки, внаслідок чого виникла пожежа, яка охопила вже 1 тисячу кв. м. Триповерхова будівля частково зруйнована.

Через атаку було пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, а також автомобілі мешканців. За даними Офісу генпрокурора, внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще 16 отримали поранення.

Голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак зазначив, що серед постраждалих внаслідок обстрілу Дніпра є двоє дітей – хлопчики 3 та 6 років. Їх госпіталізували у середньому тяжкості.

Медики госпіталізували ще 11 дорослих, двоє з них – у тяжкому стані.

Крім того, уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубинець повідомив, що чотири особи вважаються безвісти зниклими після ворожої атаки.

У МВС повідомили, що всі необхідні служби працюють на місці ракетного удару у Дніпрі – слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти та співробітники ДСНС.

На ракетне обстріл уже відреагував президент України.

“Російські терористи ще раз підтверджують свій статус борців з усім гуманним і чесним… Маємо перемогти цих нелюдів безповоротно і якнайшвидше. Тому що наш час – це наші люди. А наші люди – це найдорожче, що є в Україні”, – написав він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]