Барометр 45-річний американець перелив собі кров 17-річного сина, щоб омолодитися

45-річний американець перелив собі кров 17-річного сина, щоб омолодитися

Просмотров: 491
26 Травня 2023, 10:27

45-річний американський підприємець-мільярдер Браян Джонсон, який щорічно витрачає до 1,5 млн доларів, на те, щоб повернути собі тіло 18-річного хлопця, перелив собі кров сина для омолодження.

Про це повідомляє Bloomberg.

3 квітня Браян Джонсон привів у клініку поблизу Далласа свого 17-річного сина Талмаджа та 70-річного батька Річарда.

Чоловіки обмінялися плазмою крові трьох поколінь. Спершу у Талмаджа забрали літр крові і розділили його на рідку плазму, еритроцити, лейкоцити та тромбоцити.

Далі таку ж саму процедуру проходив Браян. Потім у його вени ввели плазму сина. У Річарда також взяли кров і влили йому плазму Браяна.

Раніше Браяну вже перелили кров молодого анонімного донора. Джонсон ретельно його перевірив, щоб переконатися, що людина має ідеальний індекс маси тіла, веде здоровий спосіб життя та нічим не хворіє.

Чоловік вірить у те, що кров молодих людей допоможе йому омолодитися.

Джонсон зробив собі ім’я в галузі технологій як колишній керівник компанії з цифрових платежів.

З 35 років чоловік почав витрачати мільйони доларів на рік на свою мрію – мати мозок, серце, легені, печінку, нирки, сухожилля, зуби, шкіру, волосся, сечовий міхур, пеніс і пряму кишку такі, як у 18-річного юнака.

Він вкладав кошти у медичну діагностику та лікування у поєднанні з ретельно розробленим режимом харчування, сну та фізичних вправ. Чоловік хотів побачити, чи зможе він уповільнити, а можливо, навіть повернути назад процес старіння.

Джонсон має команду з 30 лікарів, яка йому допомагає і яку очолює 29-річний Олівер Золман.

Зокрема, Джонсон дотримується жорсткої веганської дієти, тренується щоденно у звичайному режимі та три рази на тиждень – інтенсивно. Перед сном чоловік вдягає окуляри, які блокують синє світло.

Щомісяця Браян проходить десятки медичних процедур, деякі з яких досить екстремальні та болючі, а потім вимірює їхні результати за допомогою додаткових аналізів крові, МРТ, УЗД і колоноскопії.

Лікарі результатами Джонсона задоволені, вони кажуть, що його тіло молодшає.Медики зазначають, що завдяки зусиллям Джонсон принаймні здоровіший за більшість 45-річних.

Жир у його тілі коливається від 5% до 6%, що залишає його м’язи та вени повністю видимими через шкіру. Тести показали, що чоловік зменшив свій загальний біологічний вік щонайменше на 5 років: у нього серце – 37-річного, шкіра – 28-річного, а об’єм легенів і фізична форма – 18-річного.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]