Барометр Китай відмовився купувати російське зерно, – Bloomberg

Китай відмовився купувати російське зерно, – Bloomberg

Просмотров: 318
22 Травня 2023, 16:36

Китай відмовився купувати російське зерно, незважаючи на те, що країна може стати найбільшим покупцем основних продуктів харчування цього сезону, а Росія – найбільшим експортером.

Китай відмовився купувати російське зерно, - Bloomberg

Про це повідомляє Bloomberg.

Як зазначає видання, Китай закуповує багато пшениці, при цьому загальний обсяг імпорту зріс більш ніж на 60% порівняно з минулим роком і становив близько 6 млн тонн за перші чотири місяці року. З них на Росію припало зовсім небагато – 30 тисяч тонн.

Хоча минулого року Пекін заявив, що дозволить імпорт зі всіх куточків Росії, торгівлі заважає безліч проблем, включаючи фітосанітарні правила і транспорт.

Пшениця є винятком в торгівлі між Китаєм та Росією. Закупівлі Пекіном електроенергії та алюмінію різко зросли, оскільки санкції скоротили постачання на Захід.

За словами міністра сільського господарства Дмитра Патрушева, майбутнє постачання пшениці та м’яса, ймовірно, буде включено до порядку денного, коли російські урядовці та керівники візьмуть участь у бізнес-форумі в Китаї цього тижня.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]