Барометр Зеленський заявив про критичний момент у війні

Зеленський заявив про критичний момент у війні

Просмотров: 556
21 Травня 2023, 11:41

Президент Володимир Зеленський у неділю, 21 травня, на полях саміту G7 у Хіросімі зустрівся з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, повідомив Зеленський у Telegram.

Зеленський заявив про критичний момент у війні

“Обговорили актуальні питання двостороннього порядку денного: подальша взаємодія у сфері безпеки та оборони, ситуація на фронті, навчання українських офіцерів у рамках канадської тренувальної місії UNIFIER, важливість реалізації всіх пунктів української формули світу та євроатлантичну інтеграцію України”, – йдеться у повідомленні Зеленського. Він зазначив, що високо цінує підтримку Канади у протистоянні російській агресії. 

І додав, що зараз критичний момент для України та всього світу, і Україна потребує посилення допомоги.Також Зеленський окремо подякував Трюдо та Канаді за практичну допомогу в розмінуванні територій та за оперативне опрацювання урядом Канади та канадськими виробниками наших запитів.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]