Барометр На Миколаївщині відділ культури селищної ради переплатив за паливо майже 150 тисяч

На Миколаївщині відділ культури селищної ради переплатив за паливо майже 150 тисяч

Просмотров: 294
20 Травня 2023, 08:50

На Миколаївщині відділ освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради переплатив при купівлі палива 150 тисяч гривень.

На Миколаївщині відділ культури селищної ради переплатив за паливо майже 150 тисяч

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Прокуратурою встановлено, що між підприємством – постачальником та відділом селищної ради після підписання договору про закупівлю товару, протягом березня – листопада 2021 року укладено 4 додаткові угоди, якими безпідставно змінено суттєві умови договору щодо підвищення ціни за одиницю товару, ніж завдано місцевому бюджету збитків на суму майже 150 тис. грн.

Ювенальним прокурором Баштанської окружної прокуратури подано позов до Господарського суду Дніпропетровської області про стягнення з товариства зайво сплачених коштів.

За результатами судового розгляду позовні вимоги прокурора щодо визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю товару та стягнення надмірно сплачених коштів на суму майже 150 тис. грн задоволені.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]