Барометр В Южноукраїнському терцентрі надають послуги дітям з інвалідністю

В Южноукраїнському терцентрі надають послуги дітям з інвалідністю

Просмотров: 421
18 Травня 2023, 16:21

Відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» надає дітям з інвалідністю та дітям групи ризику щодо отримання інвалідності комплекс реабілітаційних послуг: соціальну послугу денного догляду, психолого-педагогічну, соціальну, фізичну реабілітацію та медичний супровід. Дані послуги надаються у формі індивідуальних занять та роботи групи короткотривалого перебування дітей.  

Психолого-педагогічна реабілітація передбачає роботу дітей з вчителем-реабілітологом, з вчителем-логопедом та практичним психологом за індивідуальною формою та в малих групах.

Соціальна реабілітація передбачає роботу щодо забезпечення соціальної адаптації дитини у суспільстві, досягнення нею певної соціальної незалежності.

Фізична реабілітація передбачає проведення комплексу лікувальної фізкультури та лікувального масажу.

Медичний супровід дітей проводиться курсами на базі оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра» Відокремленого підрозділу «Південноукраїнська атомна електростанція». Надання послуги денного догляду призупинено з початку запровадження воєнного стану в країні. Для дівчат та молодих жінок з інвалідністю віком старше 18 років працює гурток рукоділля.

Практичним психологом КЗ «ТЦСО» проводяться  стабілізаційні практичні заняття для профілактики емоційного виснаження батьків вихованців відділення.

До відділення не приймаються діти  з такими протипоказаннями:

– гострі інфекційні захворювання до закінчення строку ізоляції;

– усі захворювання в гострій стадії та заразній формі;

– часті судомні напади та їх еквіваленти і захворювання, що супроводжуються тяжкими порушеннями поведінки, небезпечними для дитини та її оточення (за умови не супроводження дитини її батьками або іншими законними представниками).

За більш детальною інформацією  звертайтеся за адресою: вулиця Молодіжна, 5а щоденно: з 8-00 до 17-15, п’ятниця з 8-00 до 16-00, вихідні дні: субота, неділя. Телефонуйте за номером: (05136) 5-77-90, 0994276518

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]