Барометр Окупанти знову б’ють по об’єктах енергетики: частково знеструмлено і Миколаївську область

Окупанти знову б’ють по об’єктах енергетики: частково знеструмлено і Миколаївську область

Просмотров: 10066
18 Травня 2023, 12:36

Внаслідок нічного обстрілу росіян є влучення в об’єкти енергетичної інфраструктури, понад 20 населених пунктів – без світла.

Як повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України, через обстріл відключилися повітряні лінії електропередачі на Хмельниччині. В області знеструмлено 3 населені пункти, без світла залишилося 1,7 тис. споживачів.  

Також в результаті останнього масованого обстрілу знеструмлено 2 населені пункти в Запорізькій області та 3 населені пункти – в Миколаївській. 

Вночі ворог завдав чергового масованого ракетно-дронового удару по всій території країни. Є влучення та пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури. У Херсонській області знеструмлено 15 населених пунктів, залишилися без світла майже 12 тисяч споживачів. 

На Донеччині відключилися кілька повітряних ліній. Без світла залишилося 5 населених пунктів, понад 20 тисяч абонентів. Знеструмлено шахту, в якій на той момент перебували кілька людей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]