Барометр Безпілотник атакував управління ФСБ у Курській області рф: 5 поранених

Безпілотник атакував управління ФСБ у Курській області рф: 5 поранених

Просмотров: 397
16 Травня 2023, 11:55

На будівлю прикордонного управління УФСБ по Курській області РФ безпілотник скинув 3 боєприпаси, внаслідок чого 5 російських прикордонників отримали поранення.

Безпілотник атакував управління ФСБ у Курській області РФ: 5 поранених

Про це з посиланням на російські ЗМІ повідомляє Українська правда.

Атака сталася о 23 годині 15 травня. Боєприпаси було скинуто на адміністративну будівлю ПУ УФСБ у селищі Глушково Курської області.

“До Глушківської ЦРЛ госпіталізовано 5 прикордонників: з осколковим пораненням у живіт прапорщик Дмитро С., з осколковим пораненням у шию прапорщик Актир М., з осколковим пораненням в обличчя прапорщик Альберт Т., з осколковим пораненням у стегно прапорщик Павло М., з осколковим пораненням в особу прапорщик Томірлан К.”, – цитує повідомлення видання.

Місцева російська влада про цю атаку поки не повідомляє. Однак губернатор області Роман Старовий повідомив про інший удар БПЛА по Курській області, який нібито стався увечері 15 травня:

“У Суджанському районі неподалік села Плехово український безпілотник скинув вибуховий пристрій на працюючий екскаватор. Внаслідок вибуху легко поранено в плече водія будівельної техніки. Оперативно його доставлено до Суджанської ЦРЛ, де йому надають допомогу, в тому числі і столичні хірурги”. 

Слідком РФ повідомив, що слідчі розслідуватимуть атаки нібито “озброєних формувань України” Плеховим у Курській області та Клинцям Брянської області РФ, де нібито збили український безпілотник, внаслідок чого пошкоджено балкон житлового будинку.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]