Барометр Перший заступник міського голови Олексій Майборода зустрівся з мешканцями селища Костянтинівка Южноукраїнської міської територіальної громади

Перший заступник міського голови Олексій Майборода зустрівся з мешканцями селища Костянтинівка Южноукраїнської міської територіальної громади

Просмотров: 651
12 Травня 2023, 17:09

Перший заступник міського голови Олексій Майборода разом із в.о. директора КП «Грааль» Ігорем Агафоновим провів зустріч з Костянтинівцями, які мешкають по вул. Володимирська. До них також приєднався староста Костянтинівського старостинського округу Олександр Черней.

 У зустрічі взяли участь мешканці проживаючі по вул. Володимирській, яких цікавили питання закінчення робіт по влаштуванню каналізації, ремонту покрівлі в будинках, освітленню вулиці та кронації дерев.

Ігор Агафонов розповів, що спеціалістами комунального підприємства «Грааль» робиться все можливе для того, щоб в найкоротші строки вирішити болючі питання з поточним ремонтом каналізації по вулиці Володимирській.

Багато питань було щодо протікання покрівлі в будинках комунальної форми власності, освітлення вулиці та кронації дерев. Олексій Майборода роз’яснив ситуацію та пообіцяв її вирішити в найкоротші строки.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]