Барометр Жительку Южноукраїнська судитимуть за прославлення військових рф у соцмережах

Жительку Южноукраїнська судитимуть за прославлення військових рф у соцмережах

Просмотров: 796
12 Травня 2023, 16:44

Мешканці Южноукраїнська повідомили про підозру за поширення у соцмережах матеріалів, у яких вона прославляла дії військових рф на території України.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурора Вознесенської окружної прокуратури 66-річній мешканці Южноукраїнська повідомили про підозру за фактом виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрювана підтримувала збройну агресію росії проти України в соціальних мережах. На особистій сторінці в одній із заборонених соціальних мереж вона публічно розповсюджувала повідомлення та публікації на підтримку дій російських окупантів.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції під час оперативного супроводу працівників управління СБУ в області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]