Барометр Серед дружніх до України держав є ті, хто допомогає рф обходити санкції – Зеленський

Серед дружніх до України держав є ті, хто допомогає рф обходити санкції – Зеленський

Просмотров: 458
11 Травня 2023, 15:53

Президент Володимир Зеленський розповів, що навіть серед дружніх до України держав є такі, хто допомогає РФ обходити сахідні санкції.

Про це він заявив в інтерв’ю суспільним мовникам, які є членами Eurovision News, зокрема BBC, повідомляє “Європейська правда”.

“У цілому санкції вплинули і кількість ракет зменшилася. Сьогодні вони, на жаль, знайшли спосіб через деяких партнерів – там, де дуже хитро вони допомагають Росії – обходити санкції ті чи інші. Включаючи ті санкції, які впливають на їхній оборонний комплекс, – зазначив Зеленський.

Він наголосив на необхідності продовжувати санкції проти РФ і робити їх максимально потужними, а також працювати з державами, які допомагають їх обходити.

“У нас вбивають людей, а є держави, які дають обходити санкції. Абсолютно різні – банківський, не банківський сектор, сільськогосподарський сектор, енергетична галузь, оборонно-промисловий комплекс – багато всього. І, на жаль, серед дуже дружніх держав є такі, які це роблять. І розуміють, що вони роблять. І розуміють, що у нас люди гинуть через це. Але, мені здається, що їм настільки все одно, що тут треба не до моралі їхньої звертатися, а звертатися з відповідними інструментами, через відповідні країни – один з одним в союзі, тиснути на них економічно”, – додав Зеленський.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у вівторок у Києві заявила, що нові санкції будуть спрямовані на боротьбу з обходом уже запроваджених торговельних обмежень і розроблені “в дуже тісній координації” з країнами G7.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]