Барометр В Обухові чоловік зарізав доньку та хотів отруїти сина газом через ревнощі

В Обухові чоловік зарізав доньку та хотів отруїти сина газом через ревнощі

Просмотров: 290
9 Травня 2023, 14:28

В Обухові на Київщині 43-річний чоловік зарізав доньку і відкрив газ у будинку через ревнощі до дружини, яка поїхала за кордон.

Молодший син чоловіка зміг втекти, заховався у підвалі та викликав поліцію, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Незадовго до вбивства сестри 12-річний хлопчик намагався повідомити сусідам, що батько вчиняє насильство щодо нього, показуючи відомий знак пальцями – однак дитину не зрозуміли.

“З 1 на 2 травня до поліції Київської області подзвонив стривожений хлопець, який повідомив, що в його домі відбувається біда: батько вбиває сестру”, – розповідає Андрій Нєбитов.

На місце відразу виїхали наряди групи реагування патрульної поліції Обухівського районного управління, та будинок був зачинений.

“Розуміючи, що це повідомлення категорії Альфа і є загроза життю і здоров’ю людини, вони відчинили двері, зайшли всередину і відчули різкий запах газу.

Один працівник відразу зорієнтувався, перекрив вентиль газу, який був ззовні, і вони стали обстежувати будинок, шукаючи хлопчика”, – каже поліціянт.

Вцілілий хлопчик Артем згадує трагічний вечір так:

Підозрюваний зателефонував дружині та влаштував скандал через ревнощі. 

“Він зетелефонував дружині, почав вимагати показати коханця, почав залучати до цього дітей. Змушував їх сказати матері, щоб вона поверталася або все ж таки розповіла про нового коханця. Діти відмовилися брати в цьому участь і піднялися на другий поверх до своїх кімнат”, – каже Андрій Нєбитов.

Між другою та третьою годиною ночі батько піднявся на другий поверх, розбудив дітей і сказав, що вони помруть. 

Чоловік спустився на перший поверх та відкрив газ.

“Старша сестра спустилася за ним. У них виник конфлікт. Як ми з’ясували, батько відкрив конфорки з газом і намагався зробити так, щоб вся родина загинула”, – каже начальник ГУНП Київщини. 

Діти намагалися вибігти з дому. Але підбігши до дверей, вони зрозуміли, що ручка відламана і вийти з дому вони не зможуть. 

Старша донька чинила опір батьку та намагалася перекрити газ. Зловмисник почав бити доньку кулаками, схопив ножа та намагався нанести ножові поранення.

Намагаючись допомогти сестрі, 12-річний Артем намагався додзвонитися до сусіда, але той не взяв слухавку. 

“Тоді він схопив кухонну палку і намагався зупинити батька, нанісши йому близько 20 ударів по голові.

Це не зупинило батька. Він фактично розрізав руку своїй доньці і встромив ніж у груди”, – розповів Нєбитов. 

За висновком судмедексперта, цей удар став фатальним. Дівчина померла від крововтрати і ушкодження внутрішніх органів. Молодшому сину вдалося сховатись і він набрав “102”. 

“Стало зрозуміло, що фактично цей конфлікт відбувся на ґрунті неадекватних ревнощів. Чоловік дуже ревнував свою дружину, яка ще з жовтня 2022 року виїхала за кордон і працювала в Німеччині помічницею кухаря в китайському ресторані”, – розповів Нєбитов. 

“Він повідкривав у нас в кімнатах двері і пішов по ножик. Я заховався відразу. Вона (сестра – ред) в нього ніж забрала, сказала мені “тікай”. Я побіг, взяв телефон, побіг у підвал в гараж. Намагався відкрити, він його заблокував чимось”, – каже дитина.

Прибувши на місце, поліціянти побачили жахливу картину: майже весь перший поверх був у крові. 

На підлозі лежало тіло старшої доньки підозрюваного – оператор викликав швидку, але дівчина була мертва. 

“Також в будинку побачили тіло чоловіка, який не подавав ознак життя. Але після того, як приміщення було провітрене, у нього з’явився пульс, і каретою швидкої допомоги його доправили до місцевої лікарні”, – каже Нєбитов.

12-річний хлопчик розповів, що у той день прийшов додому з тренування. Разом з батьком вони пішли до сусіда, на святкування дня народження його дружини.

Чоловік вживав алкоголь і постійно говорив по телефону, пригадує сусід Петро. 

“Сказав, що Інна, супруга, поїхала за кордон, їх кинула. Знайшла якогось там другого чоловіка, не хоче вертатись”, – прокоментував чоловік.

Батько родини, чоловік 1979 року народження, раніше працював садівником, а останні два роки – вантажником. Сусіди згадують, що він “був добряком”, але після від’їзду дружини на заробітки почались проблеми.

“Після від’їзду матері за кордон він почав по-іншому ставитись до дітей, став більш суворим. Коли навіть хлопець з батьком перебували у сусідів, він намагався подати знак щодо насилля, що він перебуває в небезпеці. 

Всім відомий знак, коли великий палець затискається іншими пальцями. Але сусіди не розуміли, що це за знак, і тому ніякого значення цьому не надали”, – розповів начальник ГУНП на Київщині.

Водночас хлопець не повідомляв про насильство у спортивній секції чи у школі. Вчителька дитини запевняє, що нічого такого не помічала. Хлопчик нібито був “радісний”, але “не дуже комунікабельний”. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]