Барометр Окупаційна “евакуація” з Енергодара: банкомати пусті, на АЗС немає пального, не працюють магазини та аптеки

Окупаційна “евакуація” з Енергодара: банкомати пусті, на АЗС немає пального, не працюють магазини та аптеки

Просмотров: 241
9 Травня 2023, 14:12

У Запорізькій області із міста-сателіта атомної електростанції Енергодара окупанти вивозять документацію, комп’ютерну техніку та інше награбоване майно. На цей момент у населеному пункті не працюють магазини й аптеки, на автозаправках немає пального, а банкомати спорожніли.

Про це пише Рубрика, посилаючись на законно обраного міського голову Енергодара Дмитра Орлова у коментарі проєкту “Радіо Свобода” “Новини Приазов’я”.

“Повивозили обладнання з медико-санітарної частини, комп’ютерну техніку, документацію, паспортний стіл, який вони розташували у приміщенні ЦНАПу. Не працює інтернет стаціонарний, який був до цього, не працюють продовольчі магазини, аптеки.

Ажіотаж по певних категоріях продуктів та засобів першої необхідності. АЗС та банкомати також порожні”, зазначив очільник міста.

Орлов додав, що так звана влада вже кілька днів вивозить свою документацію, очікуючи контрнаступу ЗСУ.

Нагадаємо, 7 травня генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Маріано Гроссі заявив, що ситуація в районі Запорізької атомної електростанції стає все небезпечнішою. Експерти МАГАТЕ регулярно чують обстріли.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]