Барометр Ракетна атака росіян не завдала шкоди енергосистемі, – «Укренерго»

Ракетна атака росіян не завдала шкоди енергосистемі, – «Укренерго»

Просмотров: 117
9 Травня 2023, 11:23

Ракетні атаки росіян увечері 8 травня та в ніч на 9 травня не завдали пошкоджень електростанціям та магістральним мережам України.

Ракетна атака росіян не завдала шкоди енергосистемі, - «Укренерго»

Про це повідомляє прес-служба “Укренерго” у  Telegram .

Водночас через обстріл росіян є пошкодження у розподільчих мережах прикордонних та прифронтових Чернігівській, Сумській, Харківській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, які постійно страждають від ворога, зазначили у прес-службі.

Зокрема, на Чернігівщині внаслідок обстрілів залишаються знеструмленими понад 1200 споживачів. Бригади обленерго чекають на дозвіл військових для відновлення харчування. Також сьогодні вранці на Херсонщині в результаті обстрілів було знеструмлено споживачів, харчування яких тільки вчора було відновлено. Енергетики працюють над відновленням.

За даними прес-служби, виробництво електроенергії повністю покриває споживання. Завдяки паводку гідроелектростанції, що все ще триває, продовжують активну роботу протягом всієї доби. Також сезонно посилено працюють вітрові та сонячні електростанції. Продовжується експорт електроенергії до Молдови та Польщі. Імпорту в Україну немає.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]