Барометр В ДТП загинула депутатка Вознесенської міської ради – Тетяна Бобриніченко

В ДТП загинула депутатка Вознесенської міської ради – Тетяна Бобриніченко

Просмотров: 666
8 Травня 2023, 12:09

На трасі М-14 Одеса—Новоазовськ сьомого травня сталася ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів Hyundai та DAF загинула жителька Миколаївщини.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Одеської області.

Аварія сталася близько 10:30. За інформацією правоохоронців, 42-річна жителька Миколаївщини, рухаючись на автомобілі Hyundai через міст між селами Кошари та Коблеве, не впоралася із керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулася із вантажним автомобілем DAF під керуванням 46-річного жителя Полтавщини.

Унаслідок ДТП кермувальниця легковика отримала травми, її госпіталізували до лікарні, але там вона померла, повідомили правоохоронці. Водій вантажівки не травмувався.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

У Вознесенській міській раді підтвердили, що загибла — депутатка Вознесенської міської ради VIII скликання Тетяна Бобриніченко.

“Тетяна розпочала свій трудовий шлях в органах місцевого самоврядування у 2008 році спеціалістом з кадрових питань Управління освіти, а з 2017 року до 2021 року очолювала Загальний відділ Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, з 2020 року була депутатом Вознесенської міської ради VIII скликання”, — йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]