Барометр Жданов оцінив можливості росіян у Бахмуті: “Не зможуть перейти у контратаку”

Жданов оцінив можливості росіян у Бахмуті: “Не зможуть перейти у контратаку”

Просмотров: 334
5 Травня 2023, 17:16

Битва за Бахмут триває.

Російські загарбники продовжують вести наступальні дії на Бахмутському напрямку. Зокрема, атакують  західну частину міста для повного його захоплення. Попри це, у армії РФ залишається небагато сил.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов у стрімі на своєму ютубі.

Експерт зазначає, що останніми днями спостерігається незначне просування ворога. Утім, воно може бути відновлене, якщо російське командування збере резерви з довколишніх сіл.

“Щоб відновити хоча б якісь темпи наступу у Бахмуті, потрібно знімати війська з сусідніх ділянок. Звісно, це послабить сусідні ділянки, і ЗСУ можуть перейти у контратаку, чого російське командування не може собі дозволити”, – стверджує Жданов.

Жадан каже, що підтягнути туди щось свіже для відновлення активних наступальних дій – неможливо.

“Тими силами, які є, вони продовжують атакувати. А чим слабші атаки, тим більше в нас успіху, тим більше втрат ми завдаємо противнику. Це одразу відобразилося на цифрі втрат ворога”, – підсумував Олег Жданов.

Додамо, проект “Український Свідок” зафільмував події, які відбуваються в місті-фортеці Бахмут. Російських окупантів там видно неозброєним оком, постійно працює артилерія.

Зазначимо, керівник ПВК “Вагнер” Пригожин заявив про вихід військ із Бахмутського напрямку. Ці заяви в ЗСУ сприймають як привернення до себе уваги.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]