Барометр Нардеп Чорноморов розповів, що разом з колегами від Миколаївщини просить перевірити діяльність обласної прокуратури

Нардеп Чорноморов розповів, що разом з колегами від Миколаївщини просить перевірити діяльність обласної прокуратури

Просмотров: 391
4 Травня 2023, 17:55

Народні депутати від Миколаївщини порушили питання діяльності Миколаївської обласної прокуратури та запросили Генпрокурора на засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Про це йдеться у телеграм-каналі народного депутата Артема Чорноморова, який представляє у Верховній Раді обʼєднаний Вознесенський район.

“Вчора взяв участь в роботі Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. На Комітеті виступив з колективним зверненням народних депутатів від Миколаївщини, в якому ми порушили питання діяльності Миколаївської обласної прокуратури. Розповів Колегам про численні порушення керівництвом обласної прокуратури, що викликали суспільний резонанс та недовіру у громадян до органів прокуратури в цілому”, – написав Чорноморов.

Він зазначив, що звернення підтримали та вирішили направити його до Генпрокурора, ДБР та інших правоохоронних органів:

“Дякую Колегам, що одноголосно підтримали ініціативу направити до Офісу генерального прокурора, Державного бюро розслідувань та інших компетентних органів звернення з вимогою перевірити озвучені мною факти та, у разі їх підтвердження, притягнути винних осіб до відповідальності. Також Колеги прийняли рішення на чергове засідання Комітету, за участю Директора Державного бюро розслідувань, запросити Генерального прокурора для надання пояснень щодо фактів, викладених в нашому колективному зверненні”.

У розпорядженні видання є лист, з яким нардепи звернулися до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Зокрема, у зверненні нардепи просять:

“Запросити керівництво Миколаївської обласної прокуратури, а саме Козака Дмитра Ігоровича на чергове заплановане засідання комітету з питань правоохоронної діяльності для пояснення та встановленню фактів порушених вище питань та дослідити інформацію викладену у цьому зверненні та додатках, заслухати з цього приводу керівництво Миколаївської обласної прокуратури та у разі доцільності звернутися до Генеральної прокуратури щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності”.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]