Барометр У Первомайську стартувала першість міста з футболу. Зіграли перші матчі

У Первомайську стартувала першість міста з футболу. Зіграли перші матчі

Просмотров: 272
4 Травня 2023, 14:52

Минулого вікенду, наприкінці квітня-2023, у Первомайську почався черговий чемпіонат міста з мініфутболу. Матчі проходять на майданчику Первомайського навчально-наукового інституту НУК імені Макарова. Змагання відбуваються під егідою Первомайської міської асоціації футболу за підтримки Миколаївської обласної асоціації.

Про результати перших двох ігрових днів Гард.City розповів головний суддя змагань та очільник міської федерації футболу Микола Флакей.

Субота, 29 квітня

Цього дня відбулись два матчі:

  • Кінецьпіль — Сила — 4:5.
  • Сила — Торпедо — 10:4.

Перший двобій видався інтригуючим, мінімальну перемогу «Сила» здобула вже наприкінці матчу. А хлопці з Кінецьполя весь матч тримали контроль м’яча та врешті не втримали свою ігрову перевагу.

Своєю чергою «Торпедо» почало сезон з поразки тій таки «Силі». Втім, хлопці не засмучуються, адже попереду ще багато матчів і вони неодмінно покажуть свій клас усім суперникам.

Програма другого ігрового дня включала лишень один матч. Футболісти Мигії впевнено здолали суперників з Кінецьполя з рахунком 7:2.

Наступні матчі відбудуться вже найближчими вихідними. За словами Миколи Флакея, наразі серед учасників лише 5 команд, крім тих, хто вже встиг зіграти між собою, долучиться ще команда «Ветеран». Але усіх охочих спробувати свою силу запрошують до участі в першості міста. Для цього варто сконтактувати з міською асоціацією футболу.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]