Барометр До уваги мешканців Южноукраїнської громади!

До уваги мешканців Южноукраїнської громади!

Просмотров: 1900
1 Травня 2023, 15:51

Останнім часом на території Южноукраїнської міської територіальної громади відбуваються численні незаконні спилювання дерев. Кожне дерево на вулиці, навіть якщо воно росте на прибудинкових територіях, знаходиться під охороною закону.

Вкотре наголошуємо:

Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р № 1045.

Згідно з цим порядком необхідно звернутися за дозволом до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради (вул. Європейська, 23, каб.93 ), в заяві вказати причину, чому ви хочете спиляти дерево. Після отримання заяви відповідна комісія має оглянути дерево та скласти акт обстеження. У випадку, коли дерево дійсно не можна врятувати, надається відповідний дозвіл на його видалення.

Зелені насадження – це окраса нашої громади, самовільне видалення дерев карається згідно із законом!

Шановні мешканці громади, дотримуйтесь Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]