Барометр З 24 квітня дехто з первомайців зможе повторно отримати гуманітарку від виконкому

З 24 квітня дехто з первомайців зможе повторно отримати гуманітарку від виконкому

Просмотров: 281
25 Квітня 2023, 19:35

Мова ведеться про ВПО, багатодітних, людей із інвалідністю та старших 60-ти років за віком. Перегляньте, чи підпадаєте ви під умови повторного отримання гуманітарної допомоги у Первомайській міській раді.

Повідомлення опублікував виконавчий комітет Первомайської міської ради.

Доповнення до порядку видачі допомоги від 25 квітня 2023 року

З 26 квітня 2023 року отримати продуктові набори можуть ті, хто за віком старше 85 років, та інваліди 1 групи — незалежно від того, скільки разів раніше вже отримували продукти харчування від виконавчого комітету за весь період до 01.04.2023 року, йдеться у повідомленні чиновників.

Не забудьте документи!

«Виконавчий комітет Первомайської міської ради продовжує надавати благодійну допомогу продуктами харчування. Видача продуктових наборів здійснюється за адресою: вул. Грушевського, 3, м.Первомайська, в робочі дні з 8.30 до 16.30; у додаткових пунктах видачі (міський центр культури і дозвілля імені О.Зарницької (площа Т.Шевченка, 1) та мікрорайони: «Фрегат», «Цукровий завод», вул.О.Коротченка) в робочі дні з 9.00 до 15.00», — йдеться у повідомленні.

Хто може отримати допомогу

З 24 квітня 2023 року отримати продуктові набори можуть наступні категорії громадян:

  • вимушено переміщені особи, які жодного разу не отримували допомогу продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради, або з моменту отримання такої допомоги пройшло не менше 30 діб, за наявності у них довідки ВПО;
  • багатодітні родини, дитячі будинки сімейного типу, опікуни та піклувальники осіб, що не досягли 18 років;
  • діти з інвалідністю, особи з інвалідністю 1, 2, 3 групи;
  • особи, яким на момент видачі вже виповнилося 60 років, та всі старші за віком особи (60+, 65+, 70+, 75+, 80+, 85+),

які жодного разу не отримували допомогу продуктами харчування від виконавчого комітету Первомайської міської ради, або отримували її за весь період видачі до 01.04.2023 року не більше двох разів.

Як зазначається в оголошенні, для отримання допомоги при собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу; документ, що підтверджує у особи наявність інвалідності; для багатодітних — відповідне посвідчення; для опікунів чи піклувальників — документ, що підтверджує їх статус; для внутрішньо переміщених осіб — обов’язкова наявність довідки ВПО.

Отримати допомогу можуть виключно зареєстровані за місцем проживання або як ВПО мешканці Первомайської міської територіальної громади:

  • місто Первомайськ;
  • селище Підгородня;
  • села Грушівка;
  • Кінецьпіль;
  • Кам’яна Балка;
  • Вербова Балка;
  • Чаусове-2.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]