Барометр У “Дії” додали можливість скасовувати шеринг авто: як це працює

У “Дії” додали можливість скасовувати шеринг авто: як це працює

Просмотров: 206
25 Квітня 2023, 16:42

Скасувати шеринг відтепер можуть як власники авто, так і належні користувачі.

Спеціалісти допрацювали сервіс у “Дії“, який дозволяє поділитись технічним паспортом на автомобіль, а також додали можливість скасувати шеринг.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства цифрової трансформації.

У додатку тепер можна не тільки поділитися автівкою, але й скасувати шеринг, якщо більше не має такої потреби. Скористуватись новим сервісом може і власник авто і інший користувач.

Для того, щоб скористатись послугою, власник автівки має авторизуватись у “Дії”, потім обрати там розділ “послуги” шеринг авто та скасувати шеринг.

Також скасування шерингу можуть ініціювати належні користувачі. Для цього вони повинні авторизуватись у додатку “Дія”, потім перейти до Меню свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та обрати “Відмовитися від користування авто”, після чого відправити сформований екран із запитом власнику авто для підтвердження. 

У Мінцифри заявили, що після цього скасування відбудеться автоматично і техпаспорт зникне з “Дії” належного користувача.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відбулася чергова цифровізація найпопулярнішої держпослуги України. Відтепер витяг про несудимість можна отримати онлайн за допомогою застосунку “Дія”.

Крім того, ми раніше інформували, що очільник Мінцифри України Михайло Федоров укотре спростував плани влади про розсилання повісток через застосунок “Дія”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]