Барометр Продавала неіснуючі автомобілі для військових: шахрайку віддадуть під суд

Продавала неіснуючі автомобілі для військових: шахрайку віддадуть під суд

Просмотров: 192
25 Квітня 2023, 16:10

Слідчі та оперативники Першотравневого райвідділу викрили та припинили діяльність шахрайки, яка продавала неіснуючі автомобілі для потреб військових.

Про це повідомляє Першотравневий районний відділ поліції.

Поліцейські довели причетність 46-річної жінки до 15 подібних злочинів. За вчинене їй загрожує до восьми років ув’язнення. Подальшу долю фігурантки вирішить суд.

Під час розслідування слідчі встановили, що зловмисниця – мешканка Одеської області. Вона розміщувала на торгових майданчиках фейкові оголошення про продаж неіснуючих автомобілів. Фігурантка «пропонувала» лише автомобілі, які користуються попитом, які можуть використовуватися для потреб військових. Від охочих придбати автомобіль жінка отримувала передплату на рахунки, оформлені на підставні особи. Проте взяті він обов’язки не виконувала, оголошення видаляла і припиняла зв’язку з клієнтами.

За процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігурантці про підозру у скоєнні 15 злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Слідчі завершили досудове розслідування, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду сутнісно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]