Барометр Зеленський збирав Ставку: про що говорили цього разу

Зеленський збирав Ставку: про що говорили цього разу

Просмотров: 211
25 Квітня 2023, 15:26

Президент України Володимир Зеленський 25 квітня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача обговорювалися ситуація на кожному з напрямків бойових дій, а також зустріч у форматі “Рамштайн”.

Про це повідомив президент Зеленський у своєму Telegram.

“Актуалізували інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ “Хортиця”, “Таврія”, “Одеса”, “Північ” доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності”, – повідомив глава держави.

Зеленський наголосив, що кожен із напрямків оборони України є важливим. “Не маємо права, щоб Україна мала слабкі місця”, – додав він.

Під час засідання Ставки учасники також підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі “Рамштайн”.

“Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки – це життя наших бійців”, – зауважив президент.

Крім того, учасники обговорили перебіг комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

“Бійці мають бути забезпечені всім необхідним задля найякіснішого виконання завдань командування з наближення нашої перемоги”, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Збройні Сили України готуються до контнаступу та висловив сподівання, що перемога у війні вже близько.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]