Барометр Поліцейські затримали миколаївця під час продажу метадону

Поліцейські затримали миколаївця під час продажу метадону

Просмотров: 201
24 Квітня 2023, 17:27

Перебуваючи на метадоновій програмі лікування, зловмисник вирішив підзаробити коштів, збуваючи препарат, що містить препарат, по 100-150 гривень за таблетку. Чоловіка слідчі поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

За вчинене підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Викрили та задокументували злочинну діяльність 37-річного миколаївця слідчі (детективи) слідчого управління обласного главку поліції спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Провівши низку слідчо-оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисника після збуту 40 таблеток метадону, за які він отримав шість тисяч гривень.

З дозволу суду правоохоронці провели санкціонований обшук у будинку зловмисника, під час якого вилучили ще 15 таблеток метадону та чотири у подрібненому стані.

Поліцейські встановили, що через свою наркотичну залежність чоловік став учасником наркозамісної програми лікування та за рецептом отримував таблетки метадону.

Вилучене поліцейські направили до експертного дослідження.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]