Барометр Чистота громади – відповідальність кожного жителя Южноукраїнської МТГ

Чистота громади – відповідальність кожного жителя Южноукраїнської МТГ

Просмотров: 330
19 Квітня 2023, 16:35

Сьогодні вкотре Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади  наголошує  на проблему виникнення стихійних сміттєзвалищ на території нашої громади.

Сміттєзвалища утворюють самі мешканці громади. На жаль сміття скрізь: на узбіччях доріг, лісосмугах,  ярах, в гаражних та дачних кооперативах, на  березі річки Південний Буг. Це сміття «просто викинули щоб позбутись» і байдуже, і до інших мешканців громади і до екосистеми і до того, що ми передаємо наступним поколінням.

В таких недолугих вчинках і проявляється «любов» до рідного краю, «бажання» зробити нашу громаду кращою! Чи доречно просто критикувати  владу, коли ніхто інший, як самі мешканці громади так вчиняють. Звісно ми не зможемо відслідковувати  всіх, хто вивозить сміття  на стихійні сміттєзвалища,  але будьте певні влада над цим питанням працює і порушники  рано чи пізно  будуть нести відповідальність!

В Правилах благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади  затвердженні рішенням Южноукраїнської міської ради № 1094 від 28.07.2022 року, передбачена адміністративна відповідальність за створення смітників, скидання побутового сміття, відходів виробництва у невідведених для цього місцях, несвоєчасне вивезення побутового сміття з контейнерних майданчиків, забруднення зеленої зони будь якими матеріалами тощо.

Сподіваємось на свідомість та відповідальність кожного мешканця громади!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]