Барометр Зеленський на Волині: зустрівся з прикордонниками та провів нараду

Зеленський на Волині: зустрівся з прикордонниками та провів нараду

Просмотров: 129
19 Квітня 2023, 16:04

Він подякував військовим за захист країни та державного кордону. 

Президент України Володимир Зеленський приїхав сьогодні у Волинську область, де зустрівся з прикордонниками. Він відзначив, що всі українці пишаються тим, які міцні військові сьогодні боронять наш кордон. 

“Волинь. Кордон України з Білоруссю та Польщею. Для мене честь сьогодні бути тут, подякувати нашим прикордонникам за захист державного кордону. За захист нашої держави у Бахмуті. Знаю, як міцно ви там стояли, тримали Бахмут, – зазначив президент України. – Збережіть міць, справедливість та лють, яка є у нас при захисті нашої держави”. 

Також президент провів у регіоні нараду. Серед питань, які обговорювали – облаштування й охорона державного кордону, соціально-економічна та актуальна безпекова ситуація в регіоні, а також облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд.

“Заслухав доповіді про обстановку в зоні відповідальності оперативного угруповання військ “Волинь” і готовність військових підрозділів до виконання завдань, а також про заходи щодо посилення державного кордону в межах Волинської області”, – написав він згодом на своєму Telegram-каналі. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]