Барометр Посадовець держпідприємства “Антонов” закликав приєднати території України до росії або Чечні

Посадовець держпідприємства “Антонов” закликав приєднати території України до росії або Чечні

Просмотров: 325
17 Квітня 2023, 15:46

У розміщених у Мережі матеріалах захоплення Гостомеля працівник оборонного підприємства називає історичним досягненням країни-агресорки.

У Києві посадовець держпідприємства”Антонов” закликав приєднати території України до росії або Чечні.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру співробітнику ДП “Антонов” за фактом розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення дій, з метою змінення меж території України.

Про це повідомляє пресслужба  Київської обласної прокуратури 17 квітня.

За даними слідства, підозрюваний через власний акаунт у забороненій в Україні соцмережі “ВКонтакте” поширював дописи, у яких публічно закликав до зміни меж території України. Він підтримував ідею, що Україну, як незалежну державу, необхідно ліквідувати і приєднати до Чеченської Республіки або РФ.

У розміщених у Мережі матеріалах захоплення Гостомеля працівник оборонного підприємства називає історичним досягненням країни-агресорки.

“Згідно з висновком експертиз, у дописах на сторінках соцмереж підозрюваного наявні висловлювання, виражені у формі публічних закликів до територіальних змін в Україні”, – зазначили у прокуратурі.

За результатами проведених обшуків за місцем роботи та проживання чоловіка правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]