Барометр У фіналі Євробачення-2023 виступатимуть п’ятеро українських зірок: хто саме

У фіналі Євробачення-2023 виступатимуть п’ятеро українських зірок: хто саме

Просмотров: 235
17 Квітня 2023, 15:13

У понеділок, 17 квітня, стали відомі імена запрошених українських артистів, які виступатимуть у фіналі Євробачення-2023. Шоу цьогоріч пройде в британському Ліверпулі від імені України.

Про це повідомляє Суспільне.

Зазначається, що гранд-фінал цьогорічного пісенного конкурсу 13 травня відкриють переможці Євробачення-2022 Kalush Orchestra з потужним виступом під назвою “Голоси нового покоління.

“Ми чекали на наш виступ у Ліверпулі відтоді, як минулого року його оголосили містом проведення конкурсу. Це місто з всесвітньо відомою музичною спадщиною, і ми щасливі, що нарешті можемо оголосити, якою честю для нас буде виступити там. Хоча ми засмучені, що не змогли привезти Євробачення до нашої країни, ми вдячні Великій Британії за те, що вона приймає цей конкурс від нашого імені. Ми виступимо задля кожного українця, щоб нагадати, що кращі часи й перемога нашої країни ще попереду, а також щоб показати світові, за що бореться Україна”, – підкреслили учасники гурту Kalush Orchestra.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]