Барометр У Білорусі готують майданчики для стратегічної ядерної зброї — міністр оборони РБ

У Білорусі готують майданчики для стратегічної ядерної зброї — міністр оборони РБ

Просмотров: 390
14 Квітня 2023, 16:34

Хренін заявив, що для відповіді у разі “продовження ворожої риторику” Заходу Білорусь підготувала техніку, літаки, здатні нести ядерні боєприпаси, та отримала від росії комплекс Іскандер.

Міністр оборони Білорусі Віктор Хренін погрожує, що “за потреби” країна готова розмістити на своїй території стратегічну ядерну зброю. Каже, що вже готують майданчики.

Про це він сказав у п’ятницю, 14 квітня, повідомляє пропагандистське агентство Белта.

Хренін заявив, що для відповіді у разі “продовження ворожої риторику” Заходу Білорусь підготувала техніку, літаки, “здатні нести ядерні боєприпаси”, та отримала від росії комплекс Іскандер, “здатний здатний застосовувати ракети з ядерними боєголовками”.

“Якщо потрібно, ми матимемо й стратегічну ядерну зброю. І ми вже займаємося підготовкою майданчиків, які існують. І якщо ворожа риторика продовжиться, це буде наступний крок”, — сказав Хренін, пригрозивши, що “на силу відповідатимемо лише силою”.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу 10 квітня попросив у росії гарантії безпеки для своєї країни. Диктатор також розповів про свою домовленість з володимиром путіним.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]