Барометр Тривають важкі бої за Бахмут

Тривають важкі бої за Бахмут

Просмотров: 367
14 Квітня 2023, 08:16

Сили оборони ведуть важкі бої за місто Бахмут, загалом за добу на різних напрямках вони відбили 49 ворожих атак.

Джерело: ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Дослівно: “Противник не відмовляється від своїх планів щодо окупації нашої території, не зважаючи на значні втрати. Продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Протягом минулої доби завдяки злагодженості дій підрозділів сил оборони та героїзму наших воїнів було відбито 49 атак противника”.

Деталі: Протягом минулої доби противник завдав 19 авіаційних  ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, є постраждалі серед цивільного населення.

Зокрема, під обстрілами опинилися населені пункти Галаганівка Чернігівської області; Студенок, Іскрисківщина та Волфине Сумської області, а також Уди, Козача Лопань, Тернова, Стариця, Гатище, Миколаївка і Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка та Табаївка Харківської області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]