Барометр На Одещині затримали наркодилера, який продавав військовим психотропні речовини (відео)

На Одещині затримали наркодилера, який продавав військовим психотропні речовини (відео)

Просмотров: 184
12 Квітня 2023, 18:11

12 квітня ДПСУ повідомила про затримання жителя Одещини, який хотів продати марихуану військовослужбовцю ЗСУ.

Інформація оприлюднена пресслужбою відомства.

Як з’ясували правоохоронці, фігурант намагався організувати схему продажу наркотичних речовин через військових. Проте за ним стежили – здійснювали «контроль за скоєнням злочину». У результаті відбулося затримання «на гарячому» в момент, коли пакет із марихуаною мав опинитися в руках покупця.

Після затримання провели обшук у квартирі підозрюваного, де виявили низку предметів, що свідчать про злочинну діяльність:

  • пристрій для вживання наркотиків – 2 шт.;
  • згортки із сухою рослинною речовиною;
  • насіння конопель.

Момент проведення спецоперації зафіксовано на відео. Спочатку група правоохоронців стежила за провулком, де мав пройти підозрюваний. Потім працівники УВВБ здійснили затримання та оглянули квартиру фігуранта. Наркодилер показав підвіконня, на якому знайшли пакунок із марихуаною.

Мешканець Одеської області підозрюється у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (виробництво, виготовлення, збут наркотичних речовин). Якщо суд доведе провину, він сяде у в’язницю на строк від 6 до 10 років.

Водночас з повідомлення правоохоронців незрозуміло, чи будуть вжиті заходи щодо військового, на зустріч з яким прямував наркодилер з пакунком марихуани в кишені.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]