Барометр У Миколаєві відбулася перша гра Чемпіонату з футболу серед юнаків (фото, відео)

У Миколаєві відбулася перша гра Чемпіонату з футболу серед юнаків (фото, відео)

Просмотров: 153
12 Квітня 2023, 16:38

У Миколаєві 11 квітня відбулась перша гра Чемпіонату з футболу. Грали дві нові команди — “СДЮШОР 16 років” проти команди “Інгварт”. У Чемпіонаті братимуть участь 16 команд з міста та області.

Про це кореспондентам Суспільного розповів голова асоціації футболу Миколаєва Олександр Мунч.

У першій грі літнього Чемпіонату міста бере участь нова команда “Інгварт”.

“Перша гра у такому складі, перша гра чемпіонату. Для нас важливо просто, що ми робимо відкриття чемпіонату. Чого очікувати я не знаю. Я — оптиміст, завжди очікую перемогу, а там побачимо. Граємо проти “СДЮШОР 16 років” — це вихованці миколаївського футболу. Я так бачив, грають класно, гарні хлопці”, — розповів капітан команди “Інгварт” Євген.

Вихованці команди “СДЮШОР 16 років” до гри готувались два місяці. За словами старшого тренера команди Костянтина Поліщука, для 16 річних гравців це також перша серйозна гра.

“У зв’язку з такими обставинами, які відбуваються в нашій країні, нам лише нещодавно дозволили тренуватися. Більшість дітей роз’їхались з батьками, хтось організовано виїхав, дуже складно було збирати, але діти усі сумували за футболом”, — сказав старший тренер “СДЮШОР 16 років” Костянтин Поліщук.

У першій грі Чемпіонату виграла команда “Інгварт” з рахунком 5:3, розповів Олександр Мунч. Чемпіонат міста з футболу відбуватиметься у декілька етапів. Вже 15 квітня в Миколаєві зберуться вісім команд, які змагатимуться за першість.

“Ми повинні йти назустріч молоді, організовувати чемпіонати та залучати якомога більше дітей”.

У літньому Чемпіонаті Миколаєва гратимуть 16 команд з міста та області.
“Від сьогодні в нас стартує відкрита першість з футболу в місті Миколаєві під егідою Асоціації футболу Миколаєва та області. Сьогодні ця гра перша, тому вона значна. Грають дві нові команди, які не брали участі в чемпіонаті міста. Зараз у нас додалися обласні команди: Арбузинка, Новий Буг, Казанка, Вознесенськ”, — сказав голова асоціації футболу Миколаєва Олександр Мунч.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]