Барометр Мешканці деокупованого села на Миколаївщині знайшли вдома російські боєприпаси

Мешканці деокупованого села на Миколаївщині знайшли вдома російські боєприпаси

Просмотров: 190
12 Квітня 2023, 13:56

Двоє мешканців села Знам’янка, що тривалий час перебувало в окупації знайшли вдома залишені росіянами боєприпаси.

Про це повідомляє поліція Миколаївщини.

За даними правоохоронців, один із чоловіків розповів, що знайшов у сараї на території свого домоволодіння гранату від протитанкового гранатомета РПГ-7 та сигнальну ракету, які хоче добровільно видати поліції.

Інший мешканець цього ж села після повернення додому з евакуації, також виявив у дворі свого будинку боєприпаси

— У ході огляду домоволодіння поліцейські виявили дві мінометні міни калібру 120 мм та підривач до них, 7 мін калібру 82 мм, 8 набоїв калібру 12,7 мм, 117 – калібру 7.62 мм, 124 – калібру 5.45 мм та імітаційний патрон ІМ-82, – йдеться в повідомленні.

Надалі боєприпаси правоохоронці передали працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій для подальшого знешкодження.

Правоохоронці також наголосили, що відповідно до частини 3 статті 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 6 квітня, на центральній вулиці Миколаєва біля Юрти Незламності рятувальники спільно з представниками міжнародної організації HALO Trust (ХАЛО Траст) провели інформаційно-просвітницький захід з навчання населення ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]