Барометр Під час обшуку будинку виявили набої та канабіс. На Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка

Під час обшуку будинку виявили набої та канабіс. На Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка

Просмотров: 278
11 Квітня 2023, 17:50

На Миколаївщині в будинку 40-річного жителя Кривоозерської громади правоохоронці виявили понад 200 набоїв, ручну гранату та готовий до вживання канабіс. Станом на 11 квітня триває досудове розслідування.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Миколаївщини.

У ході проведення санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні чоловіка поліційний виявили та вилучили предмет, схожий на ручну гранату та 224 набої 7, 62 калібру, а також майже 300 грамів канабісу в житловому будинку.

Правоохоронцям чоловік розповів, що озброєння він отримав у подарунок від знайомих, а наркотики зберігав для власного вживання.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за статями “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” та “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”. Санкції статей передбачають до семи років позбавлення волі.

Станом на 11 квітня вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]