Барометр В Міноборони пояснили, що стоїть за словами “ситуація в Бахмуті під контролем”

В Міноборони пояснили, що стоїть за словами “ситуація в Бахмуті під контролем”

Просмотров: 176
6 Квітня 2023, 16:20

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр пояснила, що стоїть за словами “в Бахмуті тривають бої” і як військове керівництво ухвалює оперативні рішення.

Джерело: Маляр у Telegram

Деталі: Як зазначає речниця, вона вирішила “трохи привідкрити завісу – що стоїть за словами “в Бахмуті тривають бої” і як приймаються оперативні рішення. З того, що дозволили військові.

Зокрема Маляр вказує, що бойові дії супроводжуються серйозною аналітичною роботою великої кількості людей. Рішення приймаються на основі всебічного аналізу та розрахунків ймовірного розвитку ситуації.

При цьому оперативна ситуація на місці моніториться і доповідається в штаби 24/7; штаби безперервно аналізують дії противника та динаміку зміни ситуації за багатьма критеріями; керуючись отриманими даними штаби прогнозують ймовірні загрози та дії противника

Пряма мова: “Оперативну інформацію та зроблену аналітику безперервно доповідають командуванню Оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” в зоні відповідальності якого зараз знаходиться і Бахмутський напрямок.

Командування на основі аналізу зміни ситуації, прогнозів дій ворога та оцінки наших можливостей приймає оперативні рішення та формує задачі підрозділам.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]