Барометр У Києві знайому затриманого на хабарі нардепа підозрюють у пропаганді рашизму.

У Києві знайому затриманого на хабарі нардепа підозрюють у пропаганді рашизму.

Просмотров: 156
6 Квітня 2023, 14:47

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру громадянці рф за фактом виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України.

На території України підозрювана мешкає з 2021 року та має посвідку на постійне проживання.

За даними слідства, при спілкуванні по телефону з знайомим жінка підтримувала дії рф у проведенні агресивної війни проти України. Вона у категоричній формі висловлювала свою позицію, в якій заперечувала та виправдовувала збройну агресію рф проти України.

Цей факт був виявлений у ході документування іншого злочину, пов’язаного з одержанням неправомірної вигоди колишнім народним депутатом України.

Підозрювана виявилася його знайомою. Обвинувальний акт стосовно колишнього народного обранця у вересні 2022 року був скерований до суду, а матеріали щодо жінки – виділені в окреме кримінальне провадження.

Висновком судово-лінгвістичної експертизи підтверджено, що у її висловленнях містяться заперечення та виправдовування збройної агресії рф проти України, розпочатої в 2014 році.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

За матеріалами Київської міської прокуратури

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]