Барометр Після обвинувачення Трампа суддя та його родина почали отримувати погрози, – ЗМІ

Після обвинувачення Трампа суддя та його родина почали отримувати погрози, – ЗМІ

Просмотров: 109
6 Квітня 2023, 13:54

Після пред’явлення обвинувачення колишньому президенту США Дональду Трампу головуючий суддя та його родина почали отримувати численні погрози.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на NBC News.

Один чиновник сказав, що нещодавно судді Хуану Мерчану та його палатам надійшли “десятки” погроз.

Напередодні свого виступу в суді у вівторок Трамп заявив, що нібито суддя та його родина “ненавидять Трампа”.

Зокрема, Трамп і його союзники публічно критикували Мерчана і його сім’ю, в тому числі його дорослу доньку. Так, екс-президент у дописі зазначав, що його дочка працювала на віце-президента Камала Гарріс, а тепер – на компанію Байден-Гарріс.

При чому федеральні звіти про фінансування кампанії показують, що цифрове агентство Authentic, президентом якого є дочка судді, працювало з різними демократичними групами, включаючи президентську кампанію Гарріс та Байдена у 2020 року. Проте немає жодних доказів того, що донька Мерчана виконувала будь-яку подальшу роботу на Байдена.

Інше джерело повідомило, що окружний прокурор Манхеттена Елвін Брегг та інші високопосадовці в його офісі продовжують отримувати погрози. Погрози надходили у формі дзвінків, електронних листів та листів.

Поліція Нью-Йорка забезпечує додаткову безпеку всім постраждалим співробітникам. Тим часом судові виконавці посилюють охорону судді та суду загалом.

Окрім того, за словами джерела, знайомого з цим питанням, інтернет-біографії співробітників офісу окружного прокурора Манхеттена нещодавно були видалені з веб-сайту прокуратури через тривожні публікації в соціальних мережах, включаючи платформу Truth Social Трампа.

Нагадаємо, Трампу офіційно висунули кримінальне обвинувачення.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]